5. Nov 2017. Jeg er vant til at vinde, men nu er vi 11 point efter, og det er mange point. Men vi skal mdes flere gange, s vi er bare ndt til at kigge fremad, Sgning p vant i Holbergordbogen. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i oplysningstidens sprog 5 dage siden. Og i Hovedstadsomrdet tror jeg mere, at det er, fordi folk ikke er vant til at se slunger p kysterne og derfor reagere mere p synet af en enlig jeg er vant til 5. Maj 2016. Som voksne er vi blevet for bekvemme i vores evige kompetence. Vi er vant til at vre kompetente i nsten alt hvad vi gr, og det afholder os 9. Dec 2016. Vi er hurtigt blevet vant til hinanden, konstaterer Ida, og Amalie nikker samtykkende. De to piger har vret i skole hver dag p Glamsbjerg Fri-4 timer siden. Dag Falk-Petersen er samtidig tidligere F-16 jagerpilot og er vant til betydelig hjere hastighed end mandagens flyvetur. Norge skal vre Jeg er vant til, at tingene gr skidt for mig, og at dem, jeg stoler p p et eller andet tidspunkt rvrender mig. Alberte blev mobbet som barn. Her 16. Mar 2017. Sagan: Jeg er vant til at vre favorit. Det er ikke nogen hemmelighed at Peter Sagan er storfavorit p lrdag i Milano-Sanremo men det er et 2 timer siden. Trives i en udadvendt rolle; drives af en afvekslende hverdag; er vant til at planlgge din egen tid og arbejde selvstndigt; har erfaring med og 26. Aug 2016. Et af de frste gennembrud, som Camilla Ley Valentin fik med firmaet Queue-it var, da Rudersdal Kommune skulle vre vrt for VM i 2. Maj 2018. Jeg har en grnnere profil, end vi har vret vant til. Jeg er glad for at vre i skoven. Jeg er tidligere storbymenneske, fr jeg flyttede ud i Vant til oversttelse i ordbogen dansk-engelsk p Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og stninger p alle sprog 13. Dec 2013. Jakob Illeborg fra DR2: Jeg er vant til at levere. Nogle vil mske mene, at en fortid som popsanger er et lidt underligt miks med rollen som Jens Marni:-Det er strre, end jeg er vant til-Det er en fantastisk oplevelse at st deroppe, siger frske Jens Marni om Grand Prix-scenen 27. Nov. 2009 kl jeg er vant til 27. Jan 2018. Vi tager det roligt, for vi er vant til, at magthavere ikke bryder sig om, hvad vi skriver. Isr nr vi skriver om noget, de ikke nsker frem i lyset 18. Apr 2017. Stream jeg er vant til det her demo by tanke vsen from desktop or your mobile device 5 dage siden. Vi er vant til at teknologi er hrdt, firkantet og med metalknapper. Robust, effektiv, kompetent og plidelig associeres. Det er mere Terminator jeg er vant til.